Legfrissebb képek

Legfrissebb kommentek

Hozzáférés

rss  RSS hírcsatorna
Az RSS hírcsatorna kizárólag a nyilvános blogbejegyzéseket tartalmazza!

Jog: Látogató

BLOG - BEJEGYZÉSEK LISTÁJA

Szűrés: étkezés Címke szűrés kikapcsolása

Ma négyszer is produkált Lucusom, normális adagokat. Elnézést mindenkitől, hiszen már hónapok óta csak a kaki a téma, de Lucával kapcsolatosan ez a legnagyobb sikerélmény most. Még akkor is, ha sorba dobálom ki a bugyikat, mert hát ugye szólni elfeljt. Néha jelzi, hogy kér pelust, akkor megmentünk egy-egy darabot, mert kiszedni elég nehéz belőle a csodamosószerekkel is. A lényeg, hogy valami működteti a mechanizmust. Ma például este bevágott egy nagy tányér zabpelyhet simán úgy, ahogy van. Szedi a homeós bogyókat, iszik rengeteget, tejet kizártuk, cukrot, amennyire lehet (csak gyümölcs cukor), semmi csoki, rost, rost, rost és az elmaradhatatlan tejsavó és csicsóka. Ma 4 dl facsart narancsot is betolt. Haladunk, minden produktumért hálálkodom, tapsolunk, ünnepelünk. maradjon így...most ezt kívánom...

message 2 hozzászólás Hozzászólok »

Kedden meglátogattuk az I. számú gyermekklinikát és a dietetikus nénit. Kedvelem ezt a klinikát. Nagyon kedvesek itt mindig és jó szakemberek.

Viszont dietetikusnak is jó lennék. Vagy a családom bármely tagja. Nem sok újat tudtunk meg, legalábbis semmi extrán újat nem mondott az amúgy tündéri hölgyike. Ugye kakilási prblémákkal kerestük fel a gasztroenterológiát. Írtam három napig az étrendjét és készítettem egy szeret/nem szeret táblázatot. A néni aláhúzta azokat, amik fognak (kakaó, turórudi), majd elmondta, hogy minden étkezéshez egyen zöldséget vagy gyümölcsöt, adjak neki sokat inni rostos leveket, teát, vizet, amit kér és szórjak a joghurtba almarostot. Továbbra is marad a rásegítő szirup (kiegészül szilva sziruppal) és még teljes kiőrlésű kenyeret is egyen. Nos eddig is azt kapott az esetek nagy részében. Hát, így eszünk most és működik egyelőre. Nyár végére el szeretném hagyni a szirupokat.

Ha már ott voltunk, rákérdeztem, hogy normális-e, hogy a másik gyermekem ösztönösen vega. Azt mondta a néni, hogy persze, ajak neki több sajtot és tojást. Semmi baja nincs attól, hoy nem eszik húst. Majd eszik később. Lekopogom, de Bence mostanság elég jól eszik és a mi a legfontosabb, sok zöldséget, gyülölcsöt nyersen is.

twitteriwiwfb

Blog info

Luca és Bence világa

A Borsószemek és az Olahikrek folytatása.

img

Gyermekek

Oláh Bence
child_7
13 éves, 6 hónapos, 2 hetes, 3 napos
101 cm, 16000 g
Oláh Luca
child_8
13 éves, 6 hónapos, 2 hetes, 3 napos
101 cm, 12500 g
Fejlődés »

Bejegyzéscímkék

3 évesek (1) 30 hónapos (1) állatkert (2) angyal (1) arcüreg röntgen (1) arcüreggyulladás (1) balett (1) banános palacsinta (1) bárányhimlő (2) beszédfejlődés (1) bili (2) bio (1) bronchitis (1) búcsú (1) csiri-biri (1) cuppanós puszi (1) dackorszak (1) dietetikus (1) éjszaka (1) első nap az óvodában (1) emésztés (2) énekek (1) esés (1) étkezés (2) étrend (2) evés (1) fejlődés (1) felkészülés a télre (1) finom-hangolás (1) fogak (1) fogzás (1) fulladás (1) gasztroenterológus (1) gyerekfoglalkozás (1) gyerektorna (1) gyerekújság (1) gyerekzár (1) hagyományos orvoslás (1) hideg (1) homeopátia (4) időjárás (1) ikrek beszédfejlődése (1) immunerősítés (1) indisó (1) influenza (1) ivás (1) kakilás (5) kétéves (1) kétévesek (1) kétszínű ikrek (1) kettesben (1) kiesett fog (1) kiságy (1) környezet (1) körömlakk (1) krupp (3) kukorica leves (1) laevolac szirup (1) london (1) lovaglás (1) madarász utcai gyermekkórház (1) megelőzés (1) megfázás (1) miért korszak (1) mikulás (1) mondókák (1) nagy ágy (1) nehéz légzés (1) nosztalgia (1) nyár (1) nyaralás (2) oltás (2) orrmandula (1) ősz (1) óvoda (5) óvodai lehetőségek ii. kerület (1) pedagógiai program (1) pedofil bébiszitter (1) pelenka (1) pneumococcus (1) póniovi (1) prevenar (1) receptek (1) rendrakás (1) repülőtér (1) ringató (1) rost (1) sószoba (1) sóterápia (1) szájfeldagadás (1) szobatisztaság (2) szteroid (1) születésnap (2) szülinap (1) szülinapozás (1) távirányító (1) tél (1) télapó (1) tengerpart (1) terrible two (1) tihany nyaralás (1) utónevek (1) versek (1) vírus (1) vissza a munkába (1) wizzair (1) zoo (1)