Legfrissebb képek

Legfrissebb kommentek

Hozzáférés

rss  RSS hírcsatorna
Az RSS hírcsatorna kizárólag a nyilvános blogbejegyzéseket tartalmazza!

Jog: Látogató

BLOG - BEJEGYZÉSEK LISTÁJA

Szűrés: 3 évesek Címke szűrés kikapcsolása

Na, lett egy kis időm írni, beszámolni az elmúlt hetekről...

A gyerkőcök átmasíroztak a szomszédba a velük egykorú Vanesszával játszani. Én pedig a teraszól "őrzöm" őket a laptoppal.

3 éves nagy Bogyók lettek...

Nagyon drágák vagytok Mindenki, hogy megemlékeztetek róluk!!!!!!! Köszönjük szépen!!!!!

Túl vagyunk a naaagy bulin. Szuperül sikerült. Péntek este átvittük őket Nanáékhoz, hogy "nyugodtan" belevessük magunkat este 7-kor a játékvásárlásba és a bulira felkészülésbe úgy, hogy Gergő utána hajnali 3-kor ment repkedni. Kemény próba volt. Bénábbnál bénább játékokkal találkoztunk, híresen nagy játékoboltokban is. Nagyon nehezen végül két órás szerencsétlenkedés után találtunk egy Duplo közértet, egy vizilovas golyós játékot, egy pónit és egy nagykerekű autót. Gyorsan bevásároltunk és hazamentünk. Ajándék csomagolás rendben, de a takarítás reggelre maradt, mert semmi erőnk nem maradt már este 9-10-re. És magunkon kívül 11 vendéget vártunk. :)))  A kaját illetően szerencsém volt, mert Minden családtag nagyon aktívan részt vett, főzött, sütött, amit csak kell.
Rengeteg kaja és torta és minden volt. Kelly 2 óriás jénai rakott krumplival egy izraeli túrótortával (kuszkusszal) és egy banános-szedres tortával érkezett. A nagyszüleim hoztak 5!!! boncolt és kategorizált, mélyhűtött csirkét, egy vödör meggyet, rágcsát, két zacskó pucolt diót (ezek mind bio cuccok ráadásul). Jól jött a háztartásba, csak kicsit nagy káosz volt hirtelen. Nana egy 3-as tortával jött :)) és ő hozta a gyerekeimet is. Én hajnali 6-tól takarítottam 10-ig, lakást díszítettem 11-ig, mire megérkeztek. Baromi sok lufit felfújtam. Brrrrrr.
Szép lassan mindenki ott volt, Mami két óriási tál gyümölcs salit, hozzá mentát és mascarpónés öntetet hozott, egy tál spenótos, paradicsomos falatkát, amivel veri a Daubnert :))) Én egy óriási tál salátát csináltam.
Ajándékozásilag mindenki háromszorosan kitett magáért és olyan mennyiségű cuccot kaptak, hogy mi oda sem mertük adni nekik a mi ajándékainkat. Bence óriás, lábbal hajthatós Porsche, kb 10 különböző autó, fél szoba méretű daru, Lucus pink roller, egy csomó póni és tartozékai (póni gyűjtős korszaka van) . A Kelly vett egy csomó mese cd-t, ami tökre jó és egy zenélő bilit, ami este kicsit bekrepálni látszott, mikor is nem hagyta abba csont szárazon sem a zenélést. Mikor Gergő egy csavarhúzóval nekifeszült, hogy szétkapja, akkor végül a fém hozzáérintésétől a csoda bili abbahagyta a szörnyű dallamot. Elaludni persze nem tudtak délután, így hulla fáradtan mentünk este a Trófea étterembe, ahol Ottó bácsi 80. szülinapját ünnepeltük. Ottó bácsi Mami nagynénjének a férje. Itt amúgy baromi gyerekbarátok, jól el is voltunk egy-két órát, de idővel nem bírtak magukkal, mi sem és hazajöttünk. Itthon ágyba, mese, játék az új dolgokkal, bili szerelés, majd ágy mi is.

Másnap kaptam a Babaszobától a szokásos 3 éves értékelést arról, hogy mit is kell tudnia egy háromévesnek. Közzéteszem :)))

Kattints ide a folytatáshoz... »
twitteriwiwfb

Blog info

Luca és Bence világa

A Borsószemek és az Olahikrek folytatása.

img

Gyermekek

Oláh Bence
child_7
13 éves, 10 hónapos, 4 hetes, 2 napos
101 cm, 16000 g
Oláh Luca
child_8
13 éves, 10 hónapos, 4 hetes, 2 napos
101 cm, 12500 g
Fejlődés »

Bejegyzéscímkék

3 évesek (1) 30 hónapos (1) állatkert (2) angyal (1) arcüreg röntgen (1) arcüreggyulladás (1) balett (1) banános palacsinta (1) bárányhimlő (2) beszédfejlődés (1) bili (2) bio (1) bronchitis (1) búcsú (1) csiri-biri (1) cuppanós puszi (1) dackorszak (1) dietetikus (1) éjszaka (1) első nap az óvodában (1) emésztés (2) énekek (1) esés (1) étkezés (2) étrend (2) evés (1) fejlődés (1) felkészülés a télre (1) finom-hangolás (1) fogak (1) fogzás (1) fulladás (1) gasztroenterológus (1) gyerekfoglalkozás (1) gyerektorna (1) gyerekújság (1) gyerekzár (1) hagyományos orvoslás (1) hideg (1) homeopátia (4) időjárás (1) ikrek beszédfejlődése (1) immunerősítés (1) indisó (1) influenza (1) ivás (1) kakilás (5) kétéves (1) kétévesek (1) kétszínű ikrek (1) kettesben (1) kiesett fog (1) kiságy (1) környezet (1) körömlakk (1) krupp (3) kukorica leves (1) laevolac szirup (1) london (1) lovaglás (1) madarász utcai gyermekkórház (1) megelőzés (1) megfázás (1) miért korszak (1) mikulás (1) mondókák (1) nagy ágy (1) nehéz légzés (1) nosztalgia (1) nyár (1) nyaralás (2) oltás (2) orrmandula (1) ősz (1) óvoda (5) óvodai lehetőségek ii. kerület (1) pedagógiai program (1) pedofil bébiszitter (1) pelenka (1) pneumococcus (1) póniovi (1) prevenar (1) receptek (1) rendrakás (1) repülőtér (1) ringató (1) rost (1) sószoba (1) sóterápia (1) szájfeldagadás (1) szobatisztaság (2) szteroid (1) születésnap (2) szülinap (1) szülinapozás (1) távirányító (1) tél (1) télapó (1) tengerpart (1) terrible two (1) tihany nyaralás (1) utónevek (1) versek (1) vírus (1) vissza a munkába (1) wizzair (1) zoo (1)