Legfrissebb képek

Legfrissebb kommentek

Hozzáférés

rss  RSS hírcsatorna
Az RSS hírcsatorna kizárólag a nyilvános blogbejegyzéseket tartalmazza!

Jog: Látogató

BLOG - BEJEGYZÉSEK LISTÁJA

Egy 8 hónapos kisbabától sikerült ezúttal egy kis vírust összeszednünk. Hosszú hetek óta senkivel nem találkoztunk, egészsges kis barátainkat utasítottuk vissza, nehogy ... Hát, úgy tűnik, megint bebizonyosodni látszik, hogy a tél márpedig szól a betegségekről is, akármennyire is igyekszünk megelőzni őket. Miután egy jó bő fél év múlva neki kezdünk az ovinak, jobb lesz lassan megbarátkozni a gondolattal, hogy nem zárhatom őket vattás bobozba, mert azzal nekik ártanék a legtöbbet. A nyarat amúgy is a testi és persze a lelki felkészítésre szánom. Először is le kell szoknunk a pelusról végleg, minden formában. Másodszor pedig szeretném, ha hároméves koruk körül elkezdenénk valami (egyelőre csak óvatosan) sportot. Mindneképp szeretném, ha úsznának, ehhez már megvan a helyszín is, mert Apitanti gyerekkori kispajtása messze földön híres gyerek úszás oktató.  Ősztöl pedig jó lenne, ha Luca életébe belépne valami kis tornás, táncos mozgás, Bence pedig év vége felé már elkezdhetne valami pasis sportot.

Vissza a történethez. Persze ehhez hozzá tartozik, hogy a 8 hónapos gyermek szülei sem tudták, hogy beteg lesz a kiscsaj, de talán pont ezért igyekszem megóvni ezektől a helyzetektől magunkat. Ami a történet nagy tanulsága számomra, hogy ezek néha tényleg elkerülhetetlenek és azok is lesznek és nincs tragédia. Mert részben már jól kezelem a helyzeteket egyedül is, részben pedig mert nőnek, erősödnek és lássunk csodát, senki nem fulladt be, még csak nem is köhögött senki és egyszerűen túl lettünk a dolgon. (Mára nagyjából). Persze nem volt minden pillanatom ilyen nyugodt és egyszerű.

Kattints ide a folytatáshoz... »
twitteriwiwfb

Blog info

Luca és Bence világa

A Borsószemek és az Olahikrek folytatása.

img

Gyermekek

Oláh Bence
child_7
13 éves, 9 hónapos, 3 napos
101 cm, 16000 g
Oláh Luca
child_8
13 éves, 9 hónapos, 3 napos
101 cm, 12500 g
Fejlődés »

Bejegyzéscímkék

3 évesek (1) 30 hónapos (1) állatkert (2) angyal (1) arcüreg röntgen (1) arcüreggyulladás (1) balett (1) banános palacsinta (1) bárányhimlő (2) beszédfejlődés (1) bili (2) bio (1) bronchitis (1) búcsú (1) csiri-biri (1) cuppanós puszi (1) dackorszak (1) dietetikus (1) éjszaka (1) első nap az óvodában (1) emésztés (2) énekek (1) esés (1) étkezés (2) étrend (2) evés (1) fejlődés (1) felkészülés a télre (1) finom-hangolás (1) fogak (1) fogzás (1) fulladás (1) gasztroenterológus (1) gyerekfoglalkozás (1) gyerektorna (1) gyerekújság (1) gyerekzár (1) hagyományos orvoslás (1) hideg (1) homeopátia (4) időjárás (1) ikrek beszédfejlődése (1) immunerősítés (1) indisó (1) influenza (1) ivás (1) kakilás (5) kétéves (1) kétévesek (1) kétszínű ikrek (1) kettesben (1) kiesett fog (1) kiságy (1) környezet (1) körömlakk (1) krupp (3) kukorica leves (1) laevolac szirup (1) london (1) lovaglás (1) madarász utcai gyermekkórház (1) megelőzés (1) megfázás (1) miért korszak (1) mikulás (1) mondókák (1) nagy ágy (1) nehéz légzés (1) nosztalgia (1) nyár (1) nyaralás (2) oltás (2) orrmandula (1) ősz (1) óvoda (5) óvodai lehetőségek ii. kerület (1) pedagógiai program (1) pedofil bébiszitter (1) pelenka (1) pneumococcus (1) póniovi (1) prevenar (1) receptek (1) rendrakás (1) repülőtér (1) ringató (1) rost (1) sószoba (1) sóterápia (1) szájfeldagadás (1) szobatisztaság (2) szteroid (1) születésnap (2) szülinap (1) szülinapozás (1) távirányító (1) tél (1) télapó (1) tengerpart (1) terrible two (1) tihany nyaralás (1) utónevek (1) versek (1) vírus (1) vissza a munkába (1) wizzair (1) zoo (1)