Legfrissebb képek

Legfrissebb kommentek

Hozzáférés

rss  RSS hírcsatorna
Az RSS hírcsatorna kizárólag a nyilvános blogbejegyzéseket tartalmazza!

Jog: Látogató

BLOG - BEJEGYZÉSEK LISTÁJA

Szűrés: szájfeldagadás Címke szűrés kikapcsolása

Mikor már azt hiszed, hogy mindenre felkészült rutin róka vagy, akkor is érhetnek váratlanul dolgok.

Imádom, hogy van kertünk, használjuk, szeretjük. Ma is neki vágtunk a két kis autónkkal, először a házunk mögötti hosszú utcának (kerten kívül). Nem jutottunk sokáig, mert Lucus eltanyázott egy hatalmasat. A szájából dődő vér csupán elsőre tűnt riasztónak, ilyen volt már máskor is. Annyira sikerült kinyitnom az ordító gyerek száját, hogy belenézzek. Nem a foga. Jaj de jó. Közben a kis szája már a duplájára dagadt.

Ekkor jött a váratlan, Bence hisztizni kezdett, hogy ő ugyan be nem jön. AUtózni akar. Na, hajrá, értesd meg egy kétésfélévessel, hogy a másik kétésféléves meg van ijedve, dől a vére és csak annyira kéne bejönnie a ház területére, a teraszig, amíg lemosom a száját. Neeeeeeeeeeeeeem. Neeeeeeeeeeeeeeeem. Ráborult a kisautóra. Luca néhány perce ekkor már ordítva vérzett, de megkértem szépen, hogy nyugodjon le és álljon le egy kicsit, amíg berántom Bencét. Duplán ordítva feljutottunk a teraszig, ahova beemeltem autóstól Bencét, ako ordítva jelezte a szomszédságnak, hogy  őt semmilyen szinten nem érinti Luca vére. Játszótérre akar menni. Én meg csak szajkóztam, hogy mindjárt, csak bejutunk, lemosom, addig ő teraszozzon. Eltűntünk szegény szeme elől, amíg megkerültük a házat, bejutottunk, nyitottunk a terasz felé. Változatlanul sírt és sírt. Közben Lucát gyorsan kihámoztam és letörölgettük az aszfalt darabokat a kis szájáról. Fog épnek tűnik, száj kívülről okés, belülről cafatos. Bende közben már halkabban ordított, köszönhettük ezt a házunk előtt elhaladó idős hölgynek. Luca oké, lelkesedés a régi, mehetünk a játszóra. Kicsit bágyadtan hintázgatott, mászókázott, csúszdázott, amíg Bence autózott. A bejövetelnél ismét harc, de azért a hideg nagy úr, így én győztem ezúttal. jaj de jó. Bent vagyunk, egész ép bőrrel. Inni nem tud, csak szívószállal, de csodák csodájára a cumi nem okoz neki gondot :)))))

Ha egyszer majd tudok beszúrni képet, megteszem. Addig feltöltöm a 2008 őszbe.

twitteriwiwfb

Blog info

Luca és Bence világa

A Borsószemek és az Olahikrek folytatása.

img

Gyermekek

Oláh Bence
child_7
13 éves, 9 hónapos, 3 napos
101 cm, 16000 g
Oláh Luca
child_8
13 éves, 9 hónapos, 3 napos
101 cm, 12500 g
Fejlődés »

Bejegyzéscímkék

3 évesek (1) 30 hónapos (1) állatkert (2) angyal (1) arcüreg röntgen (1) arcüreggyulladás (1) balett (1) banános palacsinta (1) bárányhimlő (2) beszédfejlődés (1) bili (2) bio (1) bronchitis (1) búcsú (1) csiri-biri (1) cuppanós puszi (1) dackorszak (1) dietetikus (1) éjszaka (1) első nap az óvodában (1) emésztés (2) énekek (1) esés (1) étkezés (2) étrend (2) evés (1) fejlődés (1) felkészülés a télre (1) finom-hangolás (1) fogak (1) fogzás (1) fulladás (1) gasztroenterológus (1) gyerekfoglalkozás (1) gyerektorna (1) gyerekújság (1) gyerekzár (1) hagyományos orvoslás (1) hideg (1) homeopátia (4) időjárás (1) ikrek beszédfejlődése (1) immunerősítés (1) indisó (1) influenza (1) ivás (1) kakilás (5) kétéves (1) kétévesek (1) kétszínű ikrek (1) kettesben (1) kiesett fog (1) kiságy (1) környezet (1) körömlakk (1) krupp (3) kukorica leves (1) laevolac szirup (1) london (1) lovaglás (1) madarász utcai gyermekkórház (1) megelőzés (1) megfázás (1) miért korszak (1) mikulás (1) mondókák (1) nagy ágy (1) nehéz légzés (1) nosztalgia (1) nyár (1) nyaralás (2) oltás (2) orrmandula (1) ősz (1) óvoda (5) óvodai lehetőségek ii. kerület (1) pedagógiai program (1) pedofil bébiszitter (1) pelenka (1) pneumococcus (1) póniovi (1) prevenar (1) receptek (1) rendrakás (1) repülőtér (1) ringató (1) rost (1) sószoba (1) sóterápia (1) szájfeldagadás (1) szobatisztaság (2) szteroid (1) születésnap (2) szülinap (1) szülinapozás (1) távirányító (1) tél (1) télapó (1) tengerpart (1) terrible two (1) tihany nyaralás (1) utónevek (1) versek (1) vírus (1) vissza a munkába (1) wizzair (1) zoo (1)