Legfrissebb képek

Legfrissebb kommentek

Hozzáférés

rss  RSS hírcsatorna
Az RSS hírcsatorna kizárólag a nyilvános blogbejegyzéseket tartalmazza!

Jog: Látogató

BLOG - BEJEGYZÉSEK LISTÁJA

Szűrés: gasztroenterológus Címke szűrés kikapcsolása

Nem is tudom, hol kezdjem! Kezdem ott, hogy aki nem hisz a homeopátiában, annak ezennel üzenem, hogy tegyen egy próbát :)))

Ti, akik egy ideje olvastok minket, tudjátok, hogy Lucával min mentünk keresztül kakilásilag. Most vissza is keresem, hogy mikortól írok a problémáról, mert nekem ezer évnek tűnik. Hát a helyzet az, hogy  konkrét dietetikusos, gasztroenterológusos bejegyzést ennek a naplónak az elején találtam (bár úgy emlékeztem, hogy korábban írtam már róla) ami azt jelenti, hogy május óta írok róla, de a probléma korábban kezdődött, csak nagyon elterelődött a dolog Bencus légúti problémáinak taglalásába. A kálváriánk másfél éve kezdődött és fél éve csúcsosodott ki oda, hogy már orvoshoz fordultunk azzal, hogy Luca egy héten egyszer kakil és akkor is csak azért, mert a szervezete már kinyomja magából a történetet. Megjártuk a gasztroenterológiát, a dietetikusokat és végül amellett, hogy emelt szinten kapott rásegítőket, heti 2,3 beöntéssel oldottuk meg a dolgot. Nyílvánvaló volt, hogy valami pszichés oka van a történetnek, mert fizikai nincs, inni kap sokat, eszik olyanokat, ami meghajtsa (ha más nem, a Laevolac rásegítőtől mennie kellett volna). Lehet kérdés, hogy egy ekkora gyereknek mitől lehetne pszichésen problémája. Azt hiszem, hogy abban azért megegyezhetünk, hogy akinek volt valaha kisgyereke, illetve rendelkezik némi emberismerettel, némi beleérző képességgel (szép szó), az tudja, hogy millió dolog okozhat egy ekkora kislánynak mind fizikálisan, mind mentálisan problémát, amitől ez a dolog kialakulhat. Voltak jobb, voltak rosszabb időszakaink. A vége az lett, hogy tényleg csak beöntéssel sikerült már kakilnia.

Tegnap írtam, hogy bizakodó vagyok, de esküszöm, hogy nem gpndoltam, hogy kettő nap elteltével eredmény lesz. Utoljára beöntést négy napja kapott, a bogyókat három napja kapja és ma ebéd után ráült a bilire (láttam, hogy próbálna, de csak a bugyiban és a wc-re nem szeretett volna felülni) és minden probléma nélkül egy könyv olvasása közben kakilt egy nagyot. Nem hittem a szememnek, tényleg!!! Fél órát tapsoltunk örömünkben, hát én meg is könnyeztem, mert akárhogy is, de ez volt az első önálló (beöntés és fájdalom mentes )kakilása fél éve és az első tudatos a bilibe. Fogalmam sincs, hogy hogy lesz a következő, hogy halad majd a folyamat a továbbiakban, de ez a gyors eredmény hihetetlen és nagyon-nagyon boldog vagyok tőle!!!!

message 3 hozzászólás Hozzászólok »
twitteriwiwfb

Blog info

Luca és Bence világa

A Borsószemek és az Olahikrek folytatása.

img

Gyermekek

Oláh Bence
child_7
13 éves, 9 hónapos, 3 napos
101 cm, 16000 g
Oláh Luca
child_8
13 éves, 9 hónapos, 3 napos
101 cm, 12500 g
Fejlődés »

Bejegyzéscímkék

3 évesek (1) 30 hónapos (1) állatkert (2) angyal (1) arcüreg röntgen (1) arcüreggyulladás (1) balett (1) banános palacsinta (1) bárányhimlő (2) beszédfejlődés (1) bili (2) bio (1) bronchitis (1) búcsú (1) csiri-biri (1) cuppanós puszi (1) dackorszak (1) dietetikus (1) éjszaka (1) első nap az óvodában (1) emésztés (2) énekek (1) esés (1) étkezés (2) étrend (2) evés (1) fejlődés (1) felkészülés a télre (1) finom-hangolás (1) fogak (1) fogzás (1) fulladás (1) gasztroenterológus (1) gyerekfoglalkozás (1) gyerektorna (1) gyerekújság (1) gyerekzár (1) hagyományos orvoslás (1) hideg (1) homeopátia (4) időjárás (1) ikrek beszédfejlődése (1) immunerősítés (1) indisó (1) influenza (1) ivás (1) kakilás (5) kétéves (1) kétévesek (1) kétszínű ikrek (1) kettesben (1) kiesett fog (1) kiságy (1) környezet (1) körömlakk (1) krupp (3) kukorica leves (1) laevolac szirup (1) london (1) lovaglás (1) madarász utcai gyermekkórház (1) megelőzés (1) megfázás (1) miért korszak (1) mikulás (1) mondókák (1) nagy ágy (1) nehéz légzés (1) nosztalgia (1) nyár (1) nyaralás (2) oltás (2) orrmandula (1) ősz (1) óvoda (5) óvodai lehetőségek ii. kerület (1) pedagógiai program (1) pedofil bébiszitter (1) pelenka (1) pneumococcus (1) póniovi (1) prevenar (1) receptek (1) rendrakás (1) repülőtér (1) ringató (1) rost (1) sószoba (1) sóterápia (1) szájfeldagadás (1) szobatisztaság (2) szteroid (1) születésnap (2) szülinap (1) szülinapozás (1) távirányító (1) tél (1) télapó (1) tengerpart (1) terrible two (1) tihany nyaralás (1) utónevek (1) versek (1) vírus (1) vissza a munkába (1) wizzair (1) zoo (1)