Legfrissebb képek

Legfrissebb kommentek

Hozzáférés

rss  RSS hírcsatorna
Az RSS hírcsatorna kizárólag a nyilvános blogbejegyzéseket tartalmazza!

Jog: Látogató

BLOG - BEJEGYZÉSEK LISTÁJA

Hmm... Még mindig nem a nyári beszámoló. Bence beszámoló.

Szóval egy teljesen szimpla megfázásról van szó. Bence esetében azonban úgy tűnik, hogy a szimpla megfázásnál is fellép krupp, mint olyan, de nem abban a ronda formában. Mindösszesen annyi, hogy ha nagyon sok váladék megy le a torkán, a szűkülések miatt egyet-egyet "ugatva" köhög. Ez azonban nem befulladás, csupán kruppos köhögés. Az is világos, hogy nagyon hamar megfázik, bármitől és a közösség is a nedvesebb hónapokban akár ártalmas is lehet.

Anyukám szerint velem ugyan ez volt. Beszéltem az összes doktor néninkkel (homeós és családi) és mindenkihez megyünk a jövő héten. Megyünk sószobába is. Ami a mi eddig is szuper fejnek tartott Gaál Gabi doktornőnket illeti, kiderült hogy nagyon homeopátia párti, sőt, fent van a homeopátiát alkalmazó orvosok listáján és a homeós orvos választásunkkal is nagyon elégedett volt. Bence csütörtökről péntekre lett beteg. Ma szombat délután van és sokkal jobban van. A takony zöldről fehéresre váltott és továbbra sem lázas, a köhögése pedig szép, hurutos. Gyorsabban javul, mint a "rendes" gyógyszerektől. Csak homeopátiás bogyókat kap. Az orrszívást nem nagyon szereti, sőt, mióta beszélni tud, ki is fejti a véleményét, azaz ordítva tiltakozik. Az inhalátort egyelőre és a hidegpárásítónkat még nem üzemeltük be. Jövő héten átbeszélem a doktor nénikkel a megelőzési koncepciót.

Igazad van Dóra (komment), az éjszaka tényleg annyira sötét. Nem csoda, ha sötét gondolatok születnek. A percek mindenesetre rend szerint nagyon lassan fogynak...

Most szerencsére pánik nincs. Optimizmus van!!!!

twitteriwiwfb

Blog info

Luca és Bence világa

A Borsószemek és az Olahikrek folytatása.

img

Gyermekek

Oláh Bence
child_7
13 éves, 7 hónapos, 2 hetes, 2 napos
101 cm, 16000 g
Oláh Luca
child_8
13 éves, 7 hónapos, 2 hetes, 2 napos
101 cm, 12500 g
Fejlődés »

Bejegyzéscímkék

3 évesek (1) 30 hónapos (1) állatkert (2) angyal (1) arcüreg röntgen (1) arcüreggyulladás (1) balett (1) banános palacsinta (1) bárányhimlő (2) beszédfejlődés (1) bili (2) bio (1) bronchitis (1) búcsú (1) csiri-biri (1) cuppanós puszi (1) dackorszak (1) dietetikus (1) éjszaka (1) első nap az óvodában (1) emésztés (2) énekek (1) esés (1) étkezés (2) étrend (2) evés (1) fejlődés (1) felkészülés a télre (1) finom-hangolás (1) fogak (1) fogzás (1) fulladás (1) gasztroenterológus (1) gyerekfoglalkozás (1) gyerektorna (1) gyerekújság (1) gyerekzár (1) hagyományos orvoslás (1) hideg (1) homeopátia (4) időjárás (1) ikrek beszédfejlődése (1) immunerősítés (1) indisó (1) influenza (1) ivás (1) kakilás (5) kétéves (1) kétévesek (1) kétszínű ikrek (1) kettesben (1) kiesett fog (1) kiságy (1) környezet (1) körömlakk (1) krupp (3) kukorica leves (1) laevolac szirup (1) london (1) lovaglás (1) madarász utcai gyermekkórház (1) megelőzés (1) megfázás (1) miért korszak (1) mikulás (1) mondókák (1) nagy ágy (1) nehéz légzés (1) nosztalgia (1) nyár (1) nyaralás (2) oltás (2) orrmandula (1) ősz (1) óvoda (5) óvodai lehetőségek ii. kerület (1) pedagógiai program (1) pedofil bébiszitter (1) pelenka (1) pneumococcus (1) póniovi (1) prevenar (1) receptek (1) rendrakás (1) repülőtér (1) ringató (1) rost (1) sószoba (1) sóterápia (1) szájfeldagadás (1) szobatisztaság (2) szteroid (1) születésnap (2) szülinap (1) szülinapozás (1) távirányító (1) tél (1) télapó (1) tengerpart (1) terrible two (1) tihany nyaralás (1) utónevek (1) versek (1) vírus (1) vissza a munkába (1) wizzair (1) zoo (1)