Legfrissebb képek

Legfrissebb kommentek

Hozzáférés

rss  RSS hírcsatorna
Az RSS hírcsatorna kizárólag a nyilvános blogbejegyzéseket tartalmazza!

Jog: Látogató

BLOG - BEJEGYZÉSEK LISTÁJA

Szűrés: nyaralás Címke szűrés kikapcsolása

Úgy tűnik, mintha hónapok óta ilyen borús lenne az idő és nem pontosan 1 hete érkeztünk volna haza a 30-40 fokos napsütéses tengerpartról. Korábban azt mondtam volna, hogy ez a kedvenc évszakom (leszámítva az esőt), de így, hogy gyerekeim vannak és azok szinte rögtön megsínylik ezt az időjárást, így most a tavasz és a nyár után állt be a sorba az ősz az én listámon. Jobban vannak mindketten, de nem csodálom, hogy a hírtelen 20 fokos lehülést nem vette jól a szervezetük. Semmi átmenet az időjárásban. Egyelőre fűtenünk még nem kell, de már előkerültek a hálózsákok éjszakára. Persze Luca teljesen kinőtte a gumicsizmáját, tekintve, hogy 2 számot nőtt a lába másfél hónap alatt és ma vihetem vissza a ma délelőtt vásárolt 21-es őszi cipőjét, mert már 22-es kell a kisasszonynak. Remek. Nem csoda, ha nem is emlékszem már a nyári élményekre. Azért megpróbálom pár mondatban megörökíteni.

Kattints ide a folytatáshoz... »
message 4 hozzászólás Hozzászólok »

Medárd óta szerintem már eltelt a 40 nap. Mégis megint csak esik és esik és esik. Délelőtt felporszivóztam a műfüvet a teraszon és délután készültünk gyomlálgatni, kerti bútrot mosni és tuját locsolni. Ezt most (már ami a mosogatós részeket illeti) elintézte helyettünk a természet. A szélviharra nincs magyarázatom.

A délutánt így ismét bent töltjük. Holnap  megyünk Nanáékhoz. A kert ott sem eső kompatibilis :(((, de legalább van Nana és Gyuszi :)))

Addig én némi fodrászatot, manikűrt, pedikűrt, méregtelenítést és esetleg egy kis szolit tervezek a hugi szalonjában.

(Most írt nana, hogy mehetek előbb is, így lehet, hogy még a mentori feladataimat is csinálhatnám napközben!!!)

Szóval ebben az időben nem túl jó a nyár, de amúgy élvezzük. Rengeteget vagyunk levegőn, van már a kertben játszótér, homokozó is, így messzire sem kell menni, ha egy kicsit mókázni akarunk házon kívül.

Családilag tervezünk még Tihanyt Mamiékkal és Makarska-t Nanáékkal.

twitteriwiwfb

Blog info

Luca és Bence világa

A Borsószemek és az Olahikrek folytatása.

img

Gyermekek

Oláh Bence
child_7
13 éves, 5 hónapos, 6 napos
101 cm, 16000 g
Oláh Luca
child_8
13 éves, 5 hónapos, 6 napos
101 cm, 12500 g
Fejlődés »

Bejegyzéscímkék

3 évesek (1) 30 hónapos (1) állatkert (2) angyal (1) arcüreg röntgen (1) arcüreggyulladás (1) balett (1) banános palacsinta (1) bárányhimlő (2) beszédfejlődés (1) bili (2) bio (1) bronchitis (1) búcsú (1) csiri-biri (1) cuppanós puszi (1) dackorszak (1) dietetikus (1) éjszaka (1) első nap az óvodában (1) emésztés (2) énekek (1) esés (1) étkezés (2) étrend (2) evés (1) fejlődés (1) felkészülés a télre (1) finom-hangolás (1) fogak (1) fogzás (1) fulladás (1) gasztroenterológus (1) gyerekfoglalkozás (1) gyerektorna (1) gyerekújság (1) gyerekzár (1) hagyományos orvoslás (1) hideg (1) homeopátia (4) időjárás (1) ikrek beszédfejlődése (1) immunerősítés (1) indisó (1) influenza (1) ivás (1) kakilás (5) kétéves (1) kétévesek (1) kétszínű ikrek (1) kettesben (1) kiesett fog (1) kiságy (1) környezet (1) körömlakk (1) krupp (3) kukorica leves (1) laevolac szirup (1) london (1) lovaglás (1) madarász utcai gyermekkórház (1) megelőzés (1) megfázás (1) miért korszak (1) mikulás (1) mondókák (1) nagy ágy (1) nehéz légzés (1) nosztalgia (1) nyár (1) nyaralás (2) oltás (2) orrmandula (1) ősz (1) óvoda (5) óvodai lehetőségek ii. kerület (1) pedagógiai program (1) pedofil bébiszitter (1) pelenka (1) pneumococcus (1) póniovi (1) prevenar (1) receptek (1) rendrakás (1) repülőtér (1) ringató (1) rost (1) sószoba (1) sóterápia (1) szájfeldagadás (1) szobatisztaság (2) szteroid (1) születésnap (2) szülinap (1) szülinapozás (1) távirányító (1) tél (1) télapó (1) tengerpart (1) terrible two (1) tihany nyaralás (1) utónevek (1) versek (1) vírus (1) vissza a munkába (1) wizzair (1) zoo (1)