Legfrissebb képek

Legfrissebb kommentek

Hozzáférés

rss  RSS hírcsatorna
Az RSS hírcsatorna kizárólag a nyilvános blogbejegyzéseket tartalmazza!

Jog: Látogató

BLOG - BEJEGYZÉSEK LISTÁJA

Szűrés: laevolac szirup Címke szűrés kikapcsolása

Utolsó gasztroenterológiás bejegyzésem óta jó sok minden történt. Szóval uyge alig, hogy kilábaltunk Bencével a téli nyavalyákból, meg kellett oldani Lucapaca lassan 1 éve húzódó kakilási problémáját. Az elmúlt időszakban gyakorlatilag csak beöntéssel tudtuk rásegíteni neki, mert már a szirupok és a rostokban gazdag, dietetikussal egyeztetett étrend sem segített sokat. Rengeteget iszik, ezért sem értettem, mi lehet a baj. Aki meg tud enni egy ültő helyében egy kisüveg olivabogyót, az nem igaz, hogy nem tud kakilni. A legutolsó orvosi konzultáció előtt mami kiolvasta gergő gyerekkori naplójából, hogy bizony ő is ezzel küzdött, mert nem volt elég erős a hasfala ahhoz, hogy nyomni tudjon. Igen, kérem szépen, van ilyen. Hiába eszik rendesen, hiába szedtük le a csokiról, a kakaó helyett kevésbé kakaós Ovomaltine-t kap (szerintem finomabb is), banánt és mindent, ami fog, töröltünk az étrendjéből, mégem sikerül neki egy hétig sem kakilni. Csak akkor, mikor már a szervezete nem tud többet tárolni. AZ orvos persze elmondta, hogy a gyerekek rafkós kis szervezete egyre több kakit képes tárolni. Megtanították nekünk az igazi kórházi beöntést óriás beöntővel. Kaptunk is egyet. Szegény kicsi lány, nagyon szenvedett. Ha nem sikerült azért, ha beöntést kapott, akkor azért.

A kis történetet azért elevenítettem fel ismét, mert képzeljétek, jó hírrel szolghálhatok! Ma egy hete kapta az utolsó beöntést Horvátországban. Részt vett benne Apa is és hát szó szerint a szívüónk szakadt meg a földön fekvő és kínlódó kislányunk látványától. Senkinek nem kívánom. Akkor úgy döntöttem, hogy vége, ez így nem mehet tovább. Felemeltem a Laevolac szirup adagját a gyerekeknek adható maximális adagra. Igaz, hogy hosszú távon ez sem jó, de az eredménye az lett, hogy azóa naponta 2x, 3x is kakil. Többször keveset, de láthatóan minden kijön belőle. A legfontosabb pedig, hogy fájdalom nélkül!!! Elviszem őt is homeopátiás doktor nénihez. Egyszer pedig csak lejövünk arról a szirupról is.

message 3 hozzászólás Hozzászólok »
twitteriwiwfb

Blog info

Luca és Bence világa

A Borsószemek és az Olahikrek folytatása.

img

Gyermekek

Oláh Bence
child_7
13 éves, 10 hónapos, 4 hetes, 2 napos
101 cm, 16000 g
Oláh Luca
child_8
13 éves, 10 hónapos, 4 hetes, 2 napos
101 cm, 12500 g
Fejlődés »

Bejegyzéscímkék

3 évesek (1) 30 hónapos (1) állatkert (2) angyal (1) arcüreg röntgen (1) arcüreggyulladás (1) balett (1) banános palacsinta (1) bárányhimlő (2) beszédfejlődés (1) bili (2) bio (1) bronchitis (1) búcsú (1) csiri-biri (1) cuppanós puszi (1) dackorszak (1) dietetikus (1) éjszaka (1) első nap az óvodában (1) emésztés (2) énekek (1) esés (1) étkezés (2) étrend (2) evés (1) fejlődés (1) felkészülés a télre (1) finom-hangolás (1) fogak (1) fogzás (1) fulladás (1) gasztroenterológus (1) gyerekfoglalkozás (1) gyerektorna (1) gyerekújság (1) gyerekzár (1) hagyományos orvoslás (1) hideg (1) homeopátia (4) időjárás (1) ikrek beszédfejlődése (1) immunerősítés (1) indisó (1) influenza (1) ivás (1) kakilás (5) kétéves (1) kétévesek (1) kétszínű ikrek (1) kettesben (1) kiesett fog (1) kiságy (1) környezet (1) körömlakk (1) krupp (3) kukorica leves (1) laevolac szirup (1) london (1) lovaglás (1) madarász utcai gyermekkórház (1) megelőzés (1) megfázás (1) miért korszak (1) mikulás (1) mondókák (1) nagy ágy (1) nehéz légzés (1) nosztalgia (1) nyár (1) nyaralás (2) oltás (2) orrmandula (1) ősz (1) óvoda (5) óvodai lehetőségek ii. kerület (1) pedagógiai program (1) pedofil bébiszitter (1) pelenka (1) pneumococcus (1) póniovi (1) prevenar (1) receptek (1) rendrakás (1) repülőtér (1) ringató (1) rost (1) sószoba (1) sóterápia (1) szájfeldagadás (1) szobatisztaság (2) szteroid (1) születésnap (2) szülinap (1) szülinapozás (1) távirányító (1) tél (1) télapó (1) tengerpart (1) terrible two (1) tihany nyaralás (1) utónevek (1) versek (1) vírus (1) vissza a munkába (1) wizzair (1) zoo (1)