Legfrissebb képek

Legfrissebb kommentek

Hozzáférés

rss  RSS hírcsatorna
Az RSS hírcsatorna kizárólag a nyilvános blogbejegyzéseket tartalmazza!

Jog: Látogató

BLOG - BEJEGYZÉSEK LISTÁJA

Szűrés: állatkert Címke szűrés kikapcsolása

Megint jó idő eltelt, a szagos bejegyzéseket leszámítva. Úgy repülnek el a napok, hetek, hogy abból érzékelem az időt, hogy Apa mikor jön, mikor megy. Márpedig az hetekben mérhető és nem napokban. Panaszra nagyon nincs okom, mert az elmúlt időszakban sokat volt itthon és decemberben két hetet itthon lesz egyhuzamban. Utána pedig karácsony és ha minden jól megy, akkor mi megyünk Apához telelni kicsit.

Ami a pörgést illeti, nekem is beindult kicsit. Finom-hangolás, holland tanítványok, saját honlap készítés, miegymás. De jó így pörögni, hiszen már nincs olyan messze a visszatérés a való világba. Lassan, lassan. Mindenesetre már ezért a közel két és fél évért is hálás vagyok, hogy ezt a Bogyókkal tölthettem úgy, ahogyan akartam. És még pár jó kis hónapunk van addig, amíg nem jön el a visszatérés ideje. Azt, hogy pontosan hova, merre indulok majd, még teljesen pontosan nem tudom, csak körvonalak vannak, de azok viszont vannak dögivel. Addig is igyekszem kihasználni minden napot itthon.

Kattints ide a folytatáshoz... »
message 1 hozzászólás Hozzászólok »

Másodszor látogattunk el az állatkertbe idén. A mai nap első és legfontosabb tanulásga, hogy soha többet hétvégén, főként nem, ha nevelőszülői értekezletet tart az állatkert. Jóformán semmit nem láttunk az állatokból a tömegtől, de a sétát, a levegőt és a fókát (ebből sikerült a legtöbbet elkapni) nagyon élvezték. Már a parkoló keresésnél kiderült, hogy ma valószínűleg rosszkor, rossz helyen próbálkozunk, így a liget túloldalán sikerült megállnunk. Gyalogoltunk. Át a ligeten, ami negyed órás séta volt. Odafelé. Visszafele a két közel 13 kilóst cipelve már határozottan hosszabbnak tűnt. Jó volt, de nagyon lefáradtunk Annával és Noival, pedig hűrman voltunk két gyerekre. A vihart viszont megúsztuk és őszintén remélem, hogy az éjszakai befulladást is, mert itt szálltak a füvek, nyír, nyár minden. Én is elkezdtem tüsszögni, pedig nem tudok róla, hogy allergiás lennék. Jaaa és persze az állatkert, vidámpark, cirkusz mentén tanyázó, mindent méregdrágán értékesítő árusokat sem úsztuk meg. L és B kaptak egy-egy virág szélforgót. Annyira szerettek volna... :D

twitteriwiwfb

Blog info

Luca és Bence világa

A Borsószemek és az Olahikrek folytatása.

img

Gyermekek

Oláh Bence
child_7
13 éves, 7 hónapos, 3 hetes, 1 napos
101 cm, 16000 g
Oláh Luca
child_8
13 éves, 7 hónapos, 3 hetes, 1 napos
101 cm, 12500 g
Fejlődés »

Bejegyzéscímkék

3 évesek (1) 30 hónapos (1) állatkert (2) angyal (1) arcüreg röntgen (1) arcüreggyulladás (1) balett (1) banános palacsinta (1) bárányhimlő (2) beszédfejlődés (1) bili (2) bio (1) bronchitis (1) búcsú (1) csiri-biri (1) cuppanós puszi (1) dackorszak (1) dietetikus (1) éjszaka (1) első nap az óvodában (1) emésztés (2) énekek (1) esés (1) étkezés (2) étrend (2) evés (1) fejlődés (1) felkészülés a télre (1) finom-hangolás (1) fogak (1) fogzás (1) fulladás (1) gasztroenterológus (1) gyerekfoglalkozás (1) gyerektorna (1) gyerekújság (1) gyerekzár (1) hagyományos orvoslás (1) hideg (1) homeopátia (4) időjárás (1) ikrek beszédfejlődése (1) immunerősítés (1) indisó (1) influenza (1) ivás (1) kakilás (5) kétéves (1) kétévesek (1) kétszínű ikrek (1) kettesben (1) kiesett fog (1) kiságy (1) környezet (1) körömlakk (1) krupp (3) kukorica leves (1) laevolac szirup (1) london (1) lovaglás (1) madarász utcai gyermekkórház (1) megelőzés (1) megfázás (1) miért korszak (1) mikulás (1) mondókák (1) nagy ágy (1) nehéz légzés (1) nosztalgia (1) nyár (1) nyaralás (2) oltás (2) orrmandula (1) ősz (1) óvoda (5) óvodai lehetőségek ii. kerület (1) pedagógiai program (1) pedofil bébiszitter (1) pelenka (1) pneumococcus (1) póniovi (1) prevenar (1) receptek (1) rendrakás (1) repülőtér (1) ringató (1) rost (1) sószoba (1) sóterápia (1) szájfeldagadás (1) szobatisztaság (2) szteroid (1) születésnap (2) szülinap (1) szülinapozás (1) távirányító (1) tél (1) télapó (1) tengerpart (1) terrible two (1) tihany nyaralás (1) utónevek (1) versek (1) vírus (1) vissza a munkába (1) wizzair (1) zoo (1)